Skip to content

Theorie in 2 dagen.

Theorielessen in Bunschoten-Spakenburg?
In samenwerking met Theoriecentrum Amersfoort bieden wij je een 2-daagse theoriecursus aan, waarbij we gebruik maken van zeer modern apparatuur en de meest up-to-date kennis van de huidige normen voor het behalen van je theorie-examen.

Direct theorie lessen boeken.

Over Theoriecentrum amersfoort.

Weinig tijd om je theorie-examen voor te bereiden? Moeite met uit een boek te leren? Bij Theoriecentrum Amersfoort/Rijschool Vermeer helpen wij met jouw voorbereiding. Wij kunnen jou je theorie snel en volledig CBR-proof laten halen. En onze garantie: in 1 keer te slagen! Mocht je toch onverhoopt zakken, dan geven wij je eenmalig garantie op de cursus.

Je zult tijdens de cursus helemaal voorbereid worden op het officiële examen. Het lesmateriaal van Theoriecentrum Amersfoort is exact hetzelfde als het officiële CBR-examen! Niet gehaald? Geen paniek, volg de lessen geheel kosteloos opnieuw. Want dat is onze garantie!

Hoe werkt het.

Tijdens de 1e dag van de cursus behandelen we de totale theoriestof. Dit is de dag waarop er voldoende mogelijkheid is voor interactie tussen de leerling en trainer. Direct de dag daarop oefen je wat je hebt geleerd aan de hand van oefenexamens.

De antwoorden die je hebt gegeven worden geregistreerd, zodat de trainer achteraf ziet waar je nog moeite mee hebt. Hij gebruikt de analyse van de examens voor de terugkoppeling en herhaling van onderdelen. Dit doen we totdat alle leerlingen klaargestoomd zijn voor het theorie-examen bij het CBR.

Door middel van zowel mondelinge uitleg als voorbeelden via computerbeelden worden antwoorden gevraagd zoals op het CBR theorie-examen. Zo ben je optimaal voorbereid!

Bij deze cursus volg je 2 dagen achter elkaar les, waarbij je de eerste dag zes uur theorieles zal krijgen. De dag daarop zal je ook zes uur les volgen. Aansluitend heb je direct je theorie-examen of op derde dag het theorie examen bij het CBR. Het theorie examen is bij de prijs inbegrepen!

Theorie-examen doen.

Theoriecursus 2 dagen: € 155,-

Let op!

We hebben de cursus ook in de pakketten voor de auto met extra korting!

Het theorie-examen bestaat uit 3 delen.

  1. Gevaarherkenning: Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning. Je hebt 8 seconden de tijd om een vraag te beantwoorden. Dit lijkt kort, maar straks op de weg moet je vaak nog sneller beslissen! Je mag bij Gevaarherkenning 12 vragen fout hebben hebben.
  2. Kennis: Je krijgt 12 vragen over kennis/regels. Je hebt 8 minuten de tijd om alle 12 vragen te beantwoorden. Hierbij mag je er maximaal 2 fout hebben.
  3. Inzicht: Je krijgt hierbij 28 vragen over inzicht.Je hebt 15 minuten de tijd om alle vragen te beantwoorden. Bij dit onderdeel mag je maximaal 3 vragen fout hebben.

Gezakt en dan..

We hebben hele goede slagingsresultaten. Mocht je echter onverhoopt zakken, dan geeft Rijschool Vermeer garantie op de cursus! Indien je aan de voorwaarden voldoet, kun je gratis de her-cursus volgen. Je betaalt dan alleen het examenbedrag en administratiekosten van in totaal € 55,-.

De cursus wordt in ons lokaal gegeven op De Hooistreep 26 in Bunschoten-Spakenburg