Skip to content

Digitale tachograaf.

De Digitale tachograaf en de bestuurderskaart moeten door iedere beroepschauffeur correct gebruikt worden. Chauffeurs leren hier alles over tijdens de Code 95 Digitale tachograaf cursus. Is de interne controle van de Digitale tachograaf onvoldoende of maken chauffeurs hierbij grote fouten? Dan kunnen bedrijven hoge boetes ontvangen van de inspectie Leefomgeving en Transport.

De Code 95 cursus Digitale tachograaf is een mooie manier om chauffeurs kennis op te laten doen over de wet- en regelgeving rondom de Digitale tachograaf. Tijdens de cursus leren zijn op een praktische manier hoe alles werkt en de docent laat zien welke fouten het meest gemaakt worden. Daarnaast worden bestuurderskaarten tijdens de cursus uitgelezen om fouten naar voren te halen en gezamenlijk te bespreken. Dit maakt deze cursus niet alleen leerzaam, maar ook persoonlijk en toepasbaar voor iedere deelnemer.

Wat leren chauffeurs tijdens de cursus?

Deelnemers leren tijdens de Code 95 digitale tachograaf cursus de digitale tachograaf op de juiste manier te bedienen en de bestuurderskaart correct te gebruiken. Tijdens de cursus besteden we veel aandacht aan praktische problemen en dagelijkse situaties waarmee chauffeurs te maken krijgen. Na de cursus kennen de chauffeurs de verplichtingen ten aanzien van ritregistraties en de rij- en rusttijden.

Info pakket.

  • Totaal: 7 uur
  • Kosten: €205,-
  • CCV codenaam: U23

Direct Digitale tachograaf Boeken.