033 - 299 00 63 info@rijschoolvermeer.nl
Belangrijk! Les je bij Vermeer? Lees onze preventieve COVID-19 maatregelen! Klik hier

Personenauto

Tussentijdse toets

Het verkeer in Nederland stelt hoge eisen aan iedere deelnemer. De examennormen van het CBR zijn daar vanzelfsprekend op afgestemd. Alleen kandidaten die zich goed hebben voorbereid, slagen voor het rij-examen. Een goede voorbereiding staat of valt met een gedegen rij-opleiding. Om nog beter voorbereid op het examen te komen, biedt het CBR u de mogelijkheid om al tijdens uw rij-opleiding te kijken of u op de goede weg bent. Hiervoor is de zogeheten Tussentijdse Toets.

TTT in het kort De TTT is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rij-examen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Na afloop van de toets krijgt u een advies over de examenonderdelen waaraan u nog extra aandacht moet besteden. Als u een positief advies advies krijgt over het onderdeel bijzondere verrichtingen, krijgt u vrijstelling voor dit onderdeel tijdens het eerstvolgend examen.

Het is verstandig om de TTT aan te vragen, hoewel het niet garandeerd dat u slaagt! Het is een deel van een goede voorbereiding op uw examen.