033 - 299 00 63 info@rijschoolvermeer.nl
Belangrijk! Les je bij Vermeer? Lees onze preventieve COVID-19 maatregelen! Klik hier

Personenauto

Spoedopleiding

Binnen 2 weken je rijbewijs halen? Dat is mogelijk!

De meeste leerlingen kiezen er voor om 1 keer per week te lessen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om 2 of 3 keer per week te lessen. Voor mensen die echt snel hun rijbewijs willen halen hebben wij de compact opleiding. Dat is een spoedopleiding die in 2, 4 of 6 weken gevolgd kan worden.

8 – 10 wekenopleiding

Bij deze opleiding starten we met 3 lessen per week. In de tweede week zal in overleg met de leerling het examen worden aangevraagd. De instructeur zorgt ook in deze opleiding dat je op tijd klaar bent voor het examen!

Compactopleiding

Bij deze opleiding die gevolgd kan worden in 2, 4 of 6 weken starten we met een intest. Deze test bestaat uit een gesprek en een rijtest waarin het beginniveau van de leerling wordt bepaald en gekeken wordt hoe snel de vorderingen zijn. Na afloop van deze test krijg je direct van de instructeur te horen hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn en wat de opleiding in dat geval voor de leerling gaat kosten. Deze opleiding is inclusief een tussentijdsetoets en een rijexamen. Let op! Het is belangrijk dat leerlingen voor het praktijkexamen hun theoriecertificaat hebben gehaald. Wil je theoriekennis testen kijk dan eens op www.theorieexamens.nl

Voor deze opleidingen geldt rijlessen overdag! Versnelde rijopleiding kost, in tegenstelling tot andere rijscholen, bij ons geen extra geld. Zie prijzen.