033 - 299 00 63 info@rijschoolvermeer.nl
Belangrijk! Les je bij Vermeer? Lees onze preventieve COVID-19 maatregelen! Klik hier

Anti-slipcursus

Anti-slipcursus circuit Zandvoort

Kies je voor ons alles in 1 pakket dan krijg je (als enige rijschool in de regio!) in je rijopleiding ook een leuke en leerzame anti- slipcursus in de allernieuwste BMW 3 serie bij het BMW Driving Experience Slotemakers in Zandvoort!

Hoe werkt het? Wij gaan met groepjes van 3 kandidaten naar het circuit in Zandvoort waarbij de leerlingen afwisselend in onze lesauto heen en terug rijden via leerzame routes met behulp van navigatie. Aangekomen op het circuit krijg je koffie en gaan we beginnen. Er wordt geleerd met hoge en lage snelheden te remmen met en zonder ABS. Uitwijken op nat, droog en glad wegdek. Het voelen van overstuur en onderstuur en het doorglijden op een helling. Daarna krijgt je een rijvaardigheidscertificaat en rijden we via mooie navigatieroutes weer naar de rijschool.

Een prachtige en vooral leerzame dag waarin je niet alleen je voertuigbeheersing vergroot maar ook je verkeersinzicht op een hoger level brengt door het rijden van totaal nieuwe routes. Dat alles bij elkaar maakt je straks in de praktijk een betere en zelfverzekerde bestuurder waarbij ook je slagingskansen bij het CBR alleen maar toenemen.

Deze unieke antislipcursus zit standaard in ons alles in 1 pakket en word zeer scherp aangeboden!

Waarom een anti-slipcursus?

check.png Je leert remmen met hoge en lage snelheid met en zonder ABS

check.png Omgaan met uitwijken op nat, droog en glad wegdek

check.png Doorglijden op helling

check.png Rijden bij de beste antislipschool van Nederland op circuit van Slotemakers in Zandvoort

check.png Rijden in de allernieuwste BMW 3 serie

 

Impressie: